LA CRèME

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Crème. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 19:11 Bezorger was eeen uur later doordat de bezorger later was had ik een crêpe kip gekregen die wel erg lekker was en daarnaast waren de andere crêpes en wafels ook lekker jammer van de bezoriging
22 nov 2022 om 10:17 Ze hebben oprecht hele lekkere crêpes. De bezorging duurde wat langer waardoor ik een crêpe kip kreeg om te proeven en moet zeggen dat hij overheerlijk was wat ik niet had verwacht! Als je van Marokkaanse kipbestilla houdt is dit ook een aanrader!
20 nov 2022 om 16:39 Heeeerlijk!!!!
10 nov 2022 om 7:16 Heerlijk!
13 okt 2022 om 21:21 Waffle and cheesecakes are great
8 okt 2022 om 21:44 Ik vroeg naturel maar kreeg met Nutella, was ook niet vies, maar had niet gevraagd
29 sep 2022 om 0:15 De smoothie was helaas heel waterig met een mango smaakje eraan. Maar niet een smoothie zoals die hoort te zijn. De wafels waren ok. Ik had ze warm verwacht maar netjes belegd maar weinig smaak aan de wafel. Topping was verder prima!
18 sep 2022 om 15:22 Erg laat bezorgd
30 aug 2022 om 4:25 Ik vraag me af of er wel echt alcohol in die mojito zat. Je proeft in iedergeval geen alcohol.
19 aug 2022 om 22:08 Wafels waren erg lekker, wel heel zacht had ietsjes harder gemogen van mij, maar dat is ieder zijn ding. De smaak was super lekker!
15 aug 2022 om 6:41 Wafel was niet te eten aardbeien waren gesmolten. Het eten was nat en vies NIET TE ETEN. Hier moet je niet bestellen. 2 uur gewacht voor 2 wafels.
7 aug 2022 om 19:53 Heerlijke gebakjes, maar erg klein en peperduur. Zal niet nog een keer bestellen helaas.