LA CRèME

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 10 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Crème. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 0:15 De smoothie was helaas heel waterig met een mango smaakje eraan. Maar niet een smoothie zoals die hoort te zijn. De wafels waren ok. Ik had ze warm verwacht maar netjes belegd maar weinig smaak aan de wafel. Topping was verder prima!
18 sep 2022 om 15:22 Erg laat bezorgd
30 aug 2022 om 4:25 Ik vraag me af of er wel echt alcohol in die mojito zat. Je proeft in iedergeval geen alcohol.
19 aug 2022 om 22:08 Wafels waren erg lekker, wel heel zacht had ietsjes harder gemogen van mij, maar dat is ieder zijn ding. De smaak was super lekker!
15 aug 2022 om 6:41 Wafel was niet te eten aardbeien waren gesmolten. Het eten was nat en vies NIET TE ETEN. Hier moet je niet bestellen. 2 uur gewacht voor 2 wafels.
7 aug 2022 om 19:53 Heerlijke gebakjes, maar erg klein en peperduur. Zal niet nog een keer bestellen helaas.
30 jul 2022 om 0:39 Ik had een Crêpe met nutella Alleen de chocolade proefde niet naar chocolade
16 jul 2022 om 23:15 Milkshake leek wel water, cola zero bezorgd ipv een cola. De wafel was wel lekker
14 jul 2022 om 15:12 Ik zal niet meer milkshake bestellen bij hun. Ik letterlijk gesmolten ijsje is niet te drinken ik heb hem gewoon weggegooid. Gelukkig krijg ik geld terug van die milkshake.